Wednesday, 27 July 2011

Anak Dara Tua or what-so-ever



Bodoh dan bangang. Secara peribadi aku memang ada masalah dengan dia. Pergi mati lebih baik dari ada depan aku sekarang. Apa masalah dia sebenarnya.Wei hello ko ni tak ada agama ker?dah bangang sangat 
tak percaya Takdir dan ketentuan ALLAH ker ?Eh aku tau la aku tak layak sebut hal agama ni tapi ko memang menyakitkan hati aku 

Tetiba ko cakap aku anak dara tua .Gelak-gelak dengan kawan ko.ko rasa bangga ke?? mari sini aku nak cakap , aku dah kurang sabar dengan perangai kau.Setakat ko baru bertunang dengan perempuan yang lebih tua dari kau , apa kes. Ko cuma nak duit dia kan.

Meh aku cakap pula pasal kau. Kalau aku bagitau kat perempuan tu apa yang kau cakap dan jatuhkan maruah dia kat belakang dia, agak2 perempuan tu nak ko lagi tak??? Apa ??? Lubang besar.
Ko tahu tak , ko jatuhkan maruah oranglain depan orang ramai . Tu semua ada balasan . Suatu hari nanti kau akan ada anak perempuan . Dan kau akan rasakan macam mana aku rasa. 

Mari sini aku nak jelaskan pada kau kenapa aku belum kahwin lagi. 


  1. Memang belum jodoh aku
  2. Bf aku yang sekarang suami orang dan bukan islam. Jadi apa aku patut buat ?Paksa dia??
Eh aku dah cerita belum pasal orang suka jerit2 nama aku. kat opis n Siul-siul dengan gatalnya? Ko nak aku layan ker orang macam tu. Ha, kata aku sombong. Wei , aku tak mati setakat orang kata macam-macam kat belakang aku. Aku betul2 rasa tak tahan wei. Bukan bermakna aku belum kawin korang boleh buat aku macam tu. Korang ingat aku ni melayan semua jantan. Ada tak  aku cerita pasal guard yang cakap bukan2 pasal aku kat Tok penghulu , burukan nama aku. Tapi ada tak tok penghulu tahu yang Guard bangang tu ada hantar gambar kebasahan dia pada aku. Sebab aku rasa jantan memang celaka. Kalau tak dapat memang macam tu. Pergi mati . 


With Love , Mrs Lollipop

Monday, 25 July 2011

Fate and destiny


its funny on how the destiny react. 
Twist and puzzle 
and when the time come 
we had realize that 
we being tied to string of god fate. 
                                  
                              -Nina Maryam-

With Love , Mrs Lollipop

Thursday, 21 July 2011

Bila Mr Lollipop bertukar menjadi wolf :(


Mr Lollipop ni kadang-kadang jadi langsung tak sweet , tak comel dan tak sexy.
Bila dia start buat hal  dan aku akan panggil dia Mr Wolf. Huhuhuhu.

Jadi bila dia ada attention pada perempuan laen.
aku cakap pada dia.

 " i akan jadi macam red riding hood. 
jaga anak kambing biri-biri jangan sampai kena makan dek 
serigala lapar tu. 
Sebab serigala lapar tu ganas dan buas. "


Reaksi dia  : Macam aku buat lawak sangat . Gelak aja. Apa dia ingat dia gelak2 tu aku OK dah ke dengan    dia. Memang aku betul2 merajuk ne. Nanti dia , 2 hari aku tak nak telefon . Kalau dia telefon aku tak mahu angkat.

Tapi tu sekejap je .

Tak sampai tengah hari aku mengada-ngada call dia dan katakan pada betapa aku rindu nya aku pada dia dan Plan aku x nak call dia dua hari tu. Lembap betul kan aku ne .

Huhuhuhu

P/S : Mr Lollipop , macam mana pun awak saya tetap suka setiap sisi kebaikan dan keburukan awak tu. Setiap manusia kan ada kelemahan.

creadit  photobucket

With Love , Mrs Lollipop

Wednesday, 13 July 2011

Happy Besday ^____^ [ Senyum sampai Pipi]

Gembiranya, 
Tu je yang aku nak cakap pasal perasaan aku sekarang.
Semalam Sambut Besday With Mr Lollipop dan Kawan-Kawan  @ amcorp mall.
Makan Choc Indlgence kat Secret Recipes. :P

Have great time together :p
Farah [Lilo Stich], Aen [Klang], dan Bie [Sabak Bernam]
and Mr Lollipop.
Tapi bukan dia nak suap aku pun :P



With Love , Mrs Lollipop