Wednesday, 16 June 2010

Tonsil Operation

12 Jun 2010 , Aku dioperate tonsil kat HTAR jam 800 pagi. Huhuhuhu. Sehingga jam 1150 . Sakitnya bukan kemain . Dalam mulut aja . Termasuk hari ni aku lum makan lagi kecuali 2 hari lepas aku makan bubur kak yah masak . Tapi mmg sakit.Kena minum air sejuk n makan aiskrim.

Eh boleh kena anorexsia tak. Sebab aku rasa lapar sangat. Hahahaha. Masuk angin jangan cakapla. Ntah la .tapi badan weak macam ni pun aku masih drive kesana sini . Hahahaha...semalam baru lik dari banting. ari ni mak aku ni pegi Labu . Sok plak aku nak pi KLIA amik kak ina. Hahahaha...aku siap kata ngan mak kalau kete langgar lobang ngan aku ngan kete masuk longkang. hahahaha. dah aku cuma letak tangan kat stereng tu .Lolli suruh rehat puas puas dulu kat umah tapi banyak benda nak kena wat.

Thursday, 3 June 2010

Dokumentari Kuala Selangor


Rasanya macam banyak benda yang aku nak buat. Boleh tak aku mendokumentarikan Kuala Selangor dalam bentuk gambar dari segi perspective mata aku . Sementara aku berkerja kat sini . Betul tak . :)

pssttt : Sebenarnya Kuala selangor ni cantik . Tak percaya tengok pict yang aku akan post kan :P