Thursday, 20 May 2010

wedding ring


sapa nak cincin ni, sila angkat tangan

Monday, 17 May 2010

cinta itu dan cinta ini


Cinta
sedarkan aku dari lena yang panjang
semasa aku mencari diriku yang itu
tapi cinta juga melekakan aku
dari cinta yang itu

sebelum tiba waktunya
aku mesti melepaskan cinta yang itu
demi menjadi selamat
dan bercinta dengan yang satu

Lelah aku
butuh aku
waktu itu
bila yang terhijab terbuka segala
aku mahu kembali pada cinta yang satu itu
kerna aku jauh dan sesat dari
cinta itu.

cinta ini yang terlalu asyik
manis
namun aku udah terlajur mencintainya
dan aku merasa
cintaku disia
dan ia dusta semata


Friday, 14 May 2010

anak patung itu

Anak patung itu
lihatlah wajahnya
lihatlah matanya
tiada ekpresi

kaku
sunyi
dan tiada kehendak
entah apa difikiranya
kerna aku merasai
akulah dia
dialah aku

tag lilo

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?What will u do if u know that your friend has been back stab on u ?

- Pijak dia sampai Mati.......hahahahha.....aku x pernah lagi treat orang macam tu even aku pun pernah kena stabbed...sakit dowh.Dan aku pun masih rasa aku x sampai hati nak wat org macam tu.

6 orang di hati anda?6 people in your heart?

Lollipop, mak , semua Bespren aku , semua kawan aku, semua y kenal aku dan Semua orang . hahahah.....

Anda rasa anda comel?Do u think u're cute?

Comel sangat x percaya tanya x-Bf , kawan2 aku ...cuma orang jeles je cakap aku x comel. Lagipun semua ciptaan tuhan comel kan.

Single or taken?

oledi taken by Mr Lollipop


" Blog yang anda suka?Blog that u like?

all woman stalk....hahahahaha....

adakah bilik anda kemas setiap hari?Do u clean your room everyday?

sepah ...sepah....nanti la hujung minggu kemas ....

Lagu terakhir yang anda dengar?The last song u listening?

Love bug by jonas brother ...bes seh

Last text message?

" k" untuk mr D

Last phone call?

ngan Mr lollipop la...sape lagi.

Hari terakhir anda menangis?Last day u cried?

Semalam ...sbb sakit kepala


List lima color favorite anda?List down 5 of your favorite colours?

Red, blue,green,pink,Black and white

Orang terakhir anda ber-YM?The last people chat with u in YM?

eh FB leh tak..." wan mohd adli" hehehe

Game paling anda suka?Your favorite game?
zombie VS Plant.......aku suka zombie.

Adakah anda peminat MCR?-

MCR tu apa ...MGR aku tau la ...pelakon keling kan

Apa perasaan anda jawab tag ni?What do u feel when u answering this tag?

x ada apa2 pun



Thursday, 6 May 2010

Kawin ,x-bf dan tonsil

For some reason, Aku happi sangat sangat . walaupun beberapa benda hodoh berlaku.

1. Bapak Aku kawin lagi .

Ngeh ngeh ngeh. Sah atau tak perkahwinan tu tak yah tanya aku.Bapak dia kiyai dia patut lebih tahu. kahwin sindiket katanya. Status perempuan itu masih isteri orang. Bila katakan pada dia yang kemaruk bercinta tu apa lagi melenting la dia. hahahaha. Huduh betul la orang tua bercinta . Perempuan tu maid jiran aku.Pasal hal bapak aku kawin lagi ni aku pun dah tak ambil pusing tapi aku terasa bengang perbuatan dia pada mak dan aku adik beradik. Baru-baru ni adik aku nikah dia x walikan , sebab kalau dia minta mak aku Rm 1000.00 kalau nak dia walikan adik aku. Dia cerita dengan semua orang yang mak aku halau dia padahal hal yang berlaku sebaliknya. Dia marah adik aku marah dia kat khalayak ramai sedangkan masa tu dia berpeluk dengan perempuan muda tu waktu mak kami terlantar atas katil. Yang paling buat aku sendiri terkedu bila aku tahu dia cakap ngan semua orang yang aku bukan anak dia. Dia cuma letak nama aja. Maknanya dia nak cakap mak aku berzina dan aku ni anak haram.

2.connect balik ngan x-Bf aku.

Ntah la. walaupun aku memang suka sangat lollipop tapi bila aku terconnect ngan x-Bf aku yang sorang ni. Huish. Aku happy sangat . Aku masih mengharap dia ke. Ntah la . Maybe sebab dia yang first . Hahahaha. maybe kalau aku cakap ngan dia sekarang dan kata pada dia yang aku suka pada dia mesti dia tak percaya. Dia tak tahu yang aku dah suka kat dia masa tu. shhh...jangan cakap lollipop, aku cinta sama dia . Past is past , now my future is with u my sweet lollipop. muah muah.

3.Tonsillitis

Aritu aku kena tonsilitis. besar punya. A.S.A.P operation will be held. sampai aku masuk wad. Tak boleh bernafas , masalah pendengaran , sakit tekak, tak boleh tidur tu semua symptomnya . Harap cepat dibedah dan aku harap ia tak sakit. Masa masuk wat tu ada Dr handsome sangat . Hahahaha....remind me to someones i loves before, Mr P***. tegap, tinggi , ada misai ...geramnya cuma Dr tu india and si dia Cina . Opps ...berat dah kurang 10 Kg ...jangan jeles .

4.Balik opis

yeh yeh dah balik opis Kuala Selangor . yeh yeh banyak keja, yeh yeh tak tahu nak mula , yeh yeh...tak tension mana kawe. .:P