Friday, 16 April 2010

Aku , Berat dan bahagia





L
ately ni mcm2 benda berlaku.
Berat betul la.
Tapi Alhamdullilah aku ada yg tersayang dan teman teman yang menyokong aku.
Muah Muah .
Harap semuanya berjalan lancar dan aku tetap merasakan bahagia.
Bahagia itu subjektif terpulang pada aku yang ingin menentukan aku bahagia ataupun menderita.
Aku pun dah tak ragu2 lagi .
Tetap pada yang satu .
Positif selalu kena ada pada diriku seperti aktu dahulu.
Hey, Siti Rohani yang ini tetap meneruskan langkahnya.
Biar apa pun yang mendatang kerna apa jua yang tetap akan datang itu adalah ketentuan-Nya. Harap aku kuat ya.
Berusaha.



Tuesday, 13 April 2010

Aku , S.A, KS dan Lollipop


Dah nak hampir sebulan aku duk kat opis s.alam ni. Mak aku admitted hospital seminggu. Penat gak ar rushing ke HTAR ngan opis sini. Maybe next week masuk balik opis KS tapi keje untuk daerah lain mcm tak siap banyak lagi. Kemungkinan untuk kena stay lama lagi kat sini ada 30%.

Eh, lama tak pi tgk wayang kan...huhuhuhu...eh minah sebelah ni duk baca aku nyer lak...kuat 2 plak tu...sebukkkk....:p ....apa khabar yer KS ...eh rindu plak kat situ ......lastnyer aku dgr citer punch kard aku dah diambil...katanya .

CC : Siti dah tak kerja kat KS lagi. Dia dah behenti keje .

sedap mulut ko je bercakap. Sukahati le ko nak ckp mcm tu. . . huhuhuhu.....koya betul .

hahaha...benda mcm tu y buat aku bosan keje kat Ks tu . . huhuhuhu ....kalau ada 10 perkara 9 yang bagus tapi 1 yang takbagus terutama dia tu ...memang buat aku hangin aja. Tapi bukan semua tempat perfect kan ...ar...aku windu ngan Yana , en rizam , en razak , abg jeff, brother......etc lagi ler........

Lolipop I miss U soooooooooooo much.