Tuesday, 23 March 2010

Tag lagi by Lilo

* siapakah diri anda dirumah?
Opps ....aya here sangat berbeza sekali. Seorang anak yang baik. Eh gurau je, degil macam ayah saya, homesick sbb malas nak keluar rumah, suka kacau mak, garang dengan anak buah, suka tengok Tv, selalu buat mak risau sbb bila saya dah keluar ngedate/hangout ia sgt lama, suka seksi ( hahahaha, banyak baju aku kena bakar) Tapi paling best suka tido....
* siapakah diri anda disamping rakan?
Lagi lurus dari pembaris ( ni dulu la), baik hati, sweeeeeet, gelabah, kelakar
and happy go lucky
wei kalau korang tak percaya , meh cuba kawan ngan aku dulu
* 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai
1. Nak kawin ngan Lollipop
2. Jadi Housewife yang kaya raya tak payah keje
3.Nak bukak company survey/ Gis sendiri and letak kat situ
" siti rohani dan rakan -rakan" - Tak glamer lansung weh.
4.Nak kete wolksagen bettle leh x?
5.Nak 1 botol teko yang ada jin then pastu nak mintak dia kabulkan permintaan ne sambil add on lagi 5 permintaan - aku y tamak weh.
* siapakah nama pasangan anda?
Lolipop, Miauw miauw , Mr J , Jamison - refer pada orang yang sama la......
* ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda..
Sweet, Caring , Notty , Egoistik, manja and Pandai gaduh
* bila tarikh anda couple
2008- wei aku x ingat weh tarikh dia....oh tidak
* apakah kenangan pahit anda bersama rakan anda?
Aku hampir Xcident bila naik kete driver mabuk. No drink and Drive, Last nyer aku y drive
* lagu tema cinta anda?
Nobody - by wonder girl
* apa perubahan yang ingin anda lihat pada pasangan anda
Tukar Status dia boleh tak?

Sunday, 21 March 2010

Merajuk

Tahu tak macam mana aku merajuk. Pelik kot...sebab bila aku merajuk dalam kereta , aku hadap tingkap kereta and cakap ngan tingkap kereta tu. Lolipop gelak aja tengok teletah aku tu. huhuhuhuhu. Lolipop tu pun pandai merajuk, cuma cara pujuk dia aku je tau. ( yelaah , mana leh g tau nnti pompuan laen rebut dia- aku jelous) . Tapi dia manja and senang dipujuk. eiiiii comelnya.

Saturday, 6 March 2010

Mak

mak aku sakit dan aku tak tenteram. 24 hb feb 2010 , Kawan aku , Norziana kembali ke rahmahtullah. Al-Fatihah. Aku takut. Mak aku terkena perbuatan sihir manusia durjana. Muka mak dah pucat sangat. layu seluruh wajah dia. Aku takut nak tinggalkan dia untuk pergi kerja.