Saturday, 20 February 2010

Nobody : Creadit to Wonder Girl


You Know I still Love You Baby.
And it will never change. (Saranghae)

I want nobody nobody But You, I want nobody nobody But You
How can I be with another, I don't want any other
I want nobody nobody nobody nobody

Why are you trying to, to make me leave ya
I know what you're thinking
Baby why aren't you listening
How can I just
Just love someone else and
Forget you completely
When I know you still love me

Telling me you're not good enough
My life with you is just too tough
You know it's not right so
Just stop and come back boy
How can this be
When we were meant to be

I want nobody nobody But You, I want nobody nobody But You
How can I be with another, I don't want any other
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody nobody But You, I want nobody nobody But You
How can I be with another, I don't want any other
I want nobody nobody nobody nobody

Why can't we just, just be like this
Cause it's you that I need and nothing else until the end
Who else can ever make me feel the way I
I feel when I'm with you, no one will ever do

Telling me you're not good enough
My life with you is just too tough
You know me enough so
You know what I need boy
Right next to you is where I need to be.

I want nobody nobody But You, I want nobody nobody But You
How can I be with another, I don't want any other
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody nobody But You, I want nobody nobody But You
How can I be with another, I don't want any other
I want nobody nobody nobody nobody

I don't want no body, body
I don't want no body, body

Honey you know it's you that I want, it's you that I need
Why can't you see~

I want nobody nobody But You, I want nobody nobody But You
How can I be with another, I don't want any other
I want nobody nobody nobody nobody (2x)

Back to the days when we were so young and wild and free
Nothing else matters other than you and me
So tell me why can't it be
Please let me live my life my way
Why do you push me away
I don't want nobody nobody nobody nobody but you.

Thursday, 18 February 2010

Silences





silences around me


missing something but i dun know whut


lastly i realize its u.




p/s : I miss u soo much miauw miauw.

Tuesday, 9 February 2010

Hello dan Romantik


Ring ring ....ring ring .
Hello hello , miauw miauw..........
uwa....................mana miauw miauw ni x telefon lagi....
dah lebih 24 h tau....
i miss u sooooo much

Teringat miauw miauw bila baca blog mazidul baca sini . Pernah aku membebel kata dia tak romantik , Tak macam anu binti anu dan Bf nye dan tak macam anu binti anu dan suaminya. Nampaknya aku jadi macam perumpamaan ini. " Kuman seberang laut nampak, Gajah depan mata tak nampak". Aku nak macam mana suami/Bf orang lain treat their GF/Wife dan itu mendorong aku menanya soalan bebukan tu . Tahu apa reaksi miauw miauw. Dengan seriusnya dia pandang wajah aku dan kata " I tak romantik meh? ". aku yang tergamam masa tu pun cepat cepat , kata " romantik , romantik". hahaha. Pastu aku refresh ingatan aku , ternyata memang ada part-part romantik yang aku tak sedar dia lakukan dengan aku. Terutama bila aku kata dia sweet sangat. Memang la dia bukan jenis , bagi " selembruk" kat aku , kalau minta benda wasting memang conform tak dapat. Then aku realize definisi romantik tu berbeza. Tak semestinya tak berpegangan tangan di khalayak or berkiss di khalayak tu romantik ( ni ikut not muslim lor) tapi cukup bila dia ada bila kita memerlukan dia, sharing and caring , dan pandangan mata dia ataupun perhatian yang dia berikan padahal masa tu ntah apa2 yang aku ngomelkan. Bergurau dan usik mengusik adalah pemanis dan pengerat dalam hubungan aku . Tak payah nak peluk , cium , raba ( kah kah kah) , macam sesetengah couple melampau tu. Pernah tak korang rasa bila minum kat coffee shop tu terasa korang berdua saja dalam kedai tu, Saling flirt antara satu sama lain . Bagi aku itu dah cukup romantik kan kan kan . End of the day , aku cakap ngan miauw miauw how grateful to god i meet him :P. K la , next time aku citer macam mana nak merajuk ngan best nyer .

p/s : dah dah pi sambung keje, yang lelain tu secret aku ngan miauw miauw

Sunday, 7 February 2010

CNY , Miss and wedding day


First of all

Chinese New Years...Years of Tiger

Second : )

Miauw miauw , I miss u soooooooo much .
come back earlier lor.
cannot wait to meet you.

Third

Congrate to my sister. Her wedding ceremony
will be held on CNY.
Happily Ever After