Tuesday, 29 December 2009

Last Entry

SELAMAT TAHUN BARU 2010
Then this the Last entry for years 2009.
lots of dream i wish come true
lots of love i get from my miauw miauw ( p/s : then i czn give my miauw miauw money)
la la la la la
hopelly can repay back his kindness to me.
Gain new life and lots affair ( hahaha)
i wish one day i can be mamasan also (_)
( this very wild dream , hahahaha easy money)

Sunday, 20 December 2009

Perubahan

aku tak tahu sejak bila dia ambil tahu bila
pandangan orang lain pada kami.
dia mula terasa pelik bila
lihat seorang tua berpegangan tangan dengan
seorang anak muda.
dan aku tahu dia akan mula tidak selesa akan hubungan ini .
aku tahu dia akan mula taksub mengenai perkara ini.
dan semuanya akan berubah.
dan aku tahu aku tidak menyukai perubahan walaupun aku seorang perisiko.

Monday, 14 December 2009

paparazi , orang gila dan aku yang bengang


mmm...hola...smalam aku bengang sikit..urgh...ntah mana paparazi x bertauliah amik pict aku . then round the corner ler pict tu. sampai tok penghulu borak ngan aku , dia cerita ler pasal gambar tu ada dalam phone kawan dia. dia terkejut jugak tgk gambar tu. Aku time tu rasa macam nak cari orang yang tangkap gambar tu dan pijak perut dia. Gambar tu bukan pelik sangat pun. bagi aku biasa aja. Tapi maybe mentaliti kaum adam kat place ni memang hadap sangat kot.Memang la aku ni pi opis pakai baju kurung aja. ada la skali dua aku pakai kemeja then kena sound baik punya. mybe curvey sangat kot...hahahaha. yang aku pelik sangat tu , bukan gambar tu Naked pun tapi kecohnya macam aku naked. Siap penghulu aku tu cakap yang dah ramai ada gambar aku. haish. wei sapa tak bengang wei. aku rasa apa aku pakai pun lepas waktu bekerja suka hati aku la. ada je ramai anak dara kat opis aku tu half naked bila kat luar. Tapi ade ke aku kecoh satu pejabat hal tu . Clubbing jangan cakap la. haish . aku memang geram betul wei. Ntah ar , aku ada mengadu ngan miauw miauw . dia senyap aja. dia cuma cakap dengan aku jaga diri. aku memang tension betul la. Patut la baru ni ada org gila phone aku ajak aku kuar minum . dia ingat aku apa. senang gitu aja aku nak ikut org aku x kenal. siap dia cakap dalam phne dia tau badan aku macam mana. stupid tak korang rasa. apa lagi kena maki ngan aku ar cukup2. memula aku cakap elok2 then bila dia dah tak tau cakap bahasa melayu walaupun dia seorang melayu aku start la bengang.

secara peribadi aku jelaskan kenapa aku date ngan chnese , sebab mostly melayu yang aku jumpa memang tak tahu hormat melayu woman. pengalaman aku sendiri , aku kuar ngan lecturer universiti then dia try to do smthing yang memang tak elok padahal aku pakai bju kurung masa tu. korang tahu apa takutnya aku time tu. Tuhan aja yang tahu. He is the last malay aku ngedate. Differ ngan chnese guys yang aku jumpa , bila aku kata tidak...dia tahu apa madsud TIDAK dengan jelas.Aku cuma nak jumpa seorang lelaki yang hormat aku ni perempuan. Tapi aku tak kata Lelaki melayu semua jahat dan tak paham bahasa, segelintir sahaja. Boss aku baik apa. kawan2 classmate and coursemate aku baik aja. aku bukan nak belakon baik atau aku ada agenda tersembunyi .Yang penting aku tahu siapa aku .