Wednesday, 16 September 2009

bukak pose ngan bebudak degis @ ayam penyek / smashed chiken



masa 15 hrbln haritu aku ngan bebudak degis yang laen bukak pose sesamer . ayam penyek, makanan bali first aku makan tu . sodapnyer , pedas pedas dan pedas. prices pun ok . agak2 ajak miauw dia nak makan x? murah aja. huhuhuhu...
gambar atas ni gambar fida (kanan) ngan kawan dia (opps , luper nama dia)
fida degis sepang n dia gk junior kitaorg


Yang kelakar sangat masa tu bila kitaorang sesat. ntah aper lar , restoren tu ada 3 cawangan dalam kawasan yang sama. mana x bengang ...dua restoren dia aku dah masuk tgk researvation .
rupanya kat restoren ke-3 , bila plak refer kat wikimapia ,akupun ngak paham padahal
makan tidor keje aku jumpa peta.
huhuhuhu. patutnya ngam ngam sampai jadi terlewat lak.

ni lak gambor pozi ( bekas degis sabak bernam ) ngan zawid thabitha (degis kuala langat) .naper le posing sama...huhuhu.




this adik ku farah ( degis gombak) nagn mekja ( degis SUK) . sampai kat restoren tu kitaorang terus order ...nyam nyam sedapnya.
alamak lupa nak amik gambar makanan tu . sebab x sempat nak tgk..terus makan
hahahahaha...laparnya.






ni B ngan aku ler..sowi sengaja nak bg korang sakit tengkok tengok...hehehehe
malam tu hantar B balik sekinchan ,
eiii seramnya .
sebenarnya aku sangat takut drive malam terutama bila mak aku teman
mata dia tu x boleh dicuri .
geram aku
huhuhuhu...pakai tegur aja apa yang mata nampak .
malam tu kitaorg terkena lagi, even bolan pose x der hantu
tapi aku percaya ada roh berkeliaran dan tak diterima dek bumi .


hehehehe...nak suka tgk budak duaorang ne....nge nge nge ...ni gelang aku sebenarnya , yer jual jua. boleh didapati ngan harga semurah 25 hingga ratus2
hand made .
memang cantik giler.
halus buatanya
murah dan ikut kita tempah pun boleh

gelang kristal unggu tu RM 25 , ngan pink mutiara tu cuma RM 30 . sapa nak tempah tinggalkan adresses email anda . nnti kita berhubung ya .


ni sorang lagi . huhuhuhu..lastnyer mekja ngan zawid tempah serupa design cuma warna hitam / putih ngan unggu/ pink.
jadi dapat pas raya sbb lambat tmpah.
hehehehe...

Korang-semua - SELAMAT HARI RAYA MINTAK MAAF ZAHIR BATIN -
aku kan cuma manusia biasa banyak kesalahan yang aku lakukan
samada sedar ataupun x sedar....
muah muah , hati2 balik kampung tau .



Wednesday, 9 September 2009

LenKA , Miauw miauw ngan bowling

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why
Slow it down
Make it stop
Or else my heart is going to pop
'Cause it's too much
Yeah, it's a lot
To be something I'm not
I'm a fool
Out of love
'Cause I just can't get enough
I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why
I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show
The sun is hot
In the sky
Just like a giant spotlight
The people follow the sign
And synchronize in time
It's a joke
Nobody knows
They've got a ticket to that show
Yeah
I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I dont know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why
I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show
Just enjoy the show
I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I dont know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why
I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show
dum de dum
dudum de dum
Just enjoy the show
dum de dum
dudum de dum
Just enjoy the show
I want my money back
I want my money back
I want my money back
Just enjoy the show
I want my money back
I want my money back
I want my money back
Just enjoy the show

Ni lagu the show by lenka, bes ar ..suka sangat , jadi decide mintak abg jijie suruh downloadkan.

muah muah sukanyer. comel sangat lagu ni , macam abe id.. . comel ...comel....

mmm...eh chean , smalam buka pose ngan geng geng masa aku belajar , ramai ma ..

mostly dari diorang pi Offshore , huhuhuhu....aku x pandai berenang pun .

jadi aku x kesah ....

habis buka pose , diorang pi surau , semayang n terus aja pi boling ...huhuhuhu

aku ke tempat boling ngan mek ja ngan pakai baju kurung dari pejabat

hampeh betul diorang ni tau .

eh , yang datangmalam tu ramai la ...geram tengok dioranng , ape lagi

diorang cakap la aku gemuk .

huhuhuhu memang dah gemuk pun .

sebelum tu jumpa miauw dulu .

muah muah ..rindunya kat dia ..

Tuesday, 1 September 2009

makan






Tadi baru tau yang miauw miauw cuti seminggu masa raya nanti means x dapat dengar suara miauw miauw. Lamanya. macam lama kan . uwa...memang lama lar. jadi pujuk miauw miauw call kalau ada sikit masa. dapat dengar suara dia skejap pun x pe

hantu & puasa

Semalam ada teman kata , harini hari hantu cina keluar....hihihihi...intrestng nyer , even tau bulan puasa tak ada hantu . Inilah uniknya malaysia kan . rasanya kalau kat bandar kelang tu , colok besar ada naga mesti dibakar. Kawan pun kt dia x berani kuar mlm.

dh bnyak hari kita berpuasa kn . x sabar nk raya . tapi seriusla , puasa feel tahun ni x sama . pudar rasanya. kan kan ...cuba komen sikit