Thursday, 20 August 2009

Yesterday , Today and tomorrow

yesterday , meet my miauw miau , explaned everythng and i satisfied. feel free from attachng anythng . i just know that i fall into him and dun care bout his reaction. hahahahah. i feel like a child who being persuade by a chocolate . melt and lost all anger . naive and emotional = not mature enough .

hey ,tomorrow is 1st day we are fasting , i cant wait to terawih this tonight .this month also my oppurtonity to keep slim again . oledi ask my sister to watch out my diet. aiya , i cant wait to get slim again . Hope cik ann and shaze dun be so jelous ek . muah muah ( miauw miauw oledi say me too fat...i dun want be fatso gurl)

ASDFHJKLQWERTYUIOPZXCVBNM- Pss : eh mana cerite today ...: P

Sunday, 16 August 2009

aku , satu , dua, tiga dan seterusnya


muah muah . lamanya tak update .firsly , tq Cikann sebb wish besday siti yang comel ni. muah muah . rindunyer kat ko. huhuhuhu. banyak berlaku kat aku recently ni sampai aku rasa , yang bermasalah bukan aku ajer , dunia pun ada masalah .dari kerja sampai hal rumah buat aku pening and macam mana . ( kena pikir positif).Eh , boleh tak aku benti keje then mintak keje kat tempat-tempat kebajikan swasta. yang ketiga - aku punyer miauw miauw buat sesuatu yang buat aku sangat sedih tapi dsebbkan aku ni masih syg sangat kat dia . terus aku fikir , susahnya dan lecehnyer dia kena melayan karenah aku yang sangat nakal dan macam-macam ni. Ataupun sebenarnya bak kata kawan aku Dee, aku ni manjakan miauw miauw sangat, padahal aku memikirkan betapa susahnya miauw miauw menjaga aku selama ni. jadi aku tak leh pikir perasaan aku aja, perasaan miauw miauw pun kena jaga ( miauw miauw ni dah psiko aku dgr cakap dia kot).Ucapan buat my miauw miauw : miauw miauw jangan pernah penat dan melayan karenah saya ek , sebab saya sentiasa rindu miauw miauw dan ingin jadi yang terbaik demi miauw miauw. muah muah. berusaha.

mak aku sakit ..alamak , memang sedih . mak paling suka usik aku . kalau tak takkanlah dia panggil aku anak keling. dia jugak paling risau kat aku . Mak , mak jangan risau , anni takkan apa2 , muah muah sayang mak. agakyer dia risau sbb aku belum kawin lagi kot .tapikan jodoh belum sampai ataupun aku sendiri tak berusaha mencarinya ataupun aku sebenarnya mencari alasan yang aku sendiri belum bersedia, korang pilihlah jawapan tu sendiri ek.

kerja plak , aku mungkin hilang motivasi diri aku sendirii , wei korang ada keje kosong laen tak ...aku sendiri dah tak sabar nak benti , sedar sedar aku dah 2 tahun keje kat situ . kelakar kan. aku nak tukar keje kebajikan boleh tak , keje ngan NGO mana mana pun or aku sebenarnya nak keluar dari malaysia ni.


p/s : Eh cik ann abe Id mu tu tak nok balik malaysia pinang aku ker ? huhuhuhuhu