Monday, 23 February 2009

Coret: 2

Demam dan tiada moods . nilar yang terjadi kat aku recently . tak tau kenapa . down aja rasanya . geram n etc . sik nak marah . sensitip mengalahkan siput cik bibah .

smua jadi mangsa ...huhuhu..tetiba jer terbaca kisah " budak lelaki ngan paku " haish siapa x tau cerita ni lagi ...silalah cari sendiri . . ( permintaan buat boss: boss kuarkan lah citer paku tu ...) . Jadi automatics = INSAF ....

bila jmpa doktor : result = perubahan hormon aja . . itu yang membuatkan emosi tak stabil . jadi kepada smua yang terkena tempias kemarahanku . ku mintak maap ya......especially to my sweet p***. . (tanya lar dia aper yang aku dah aniaya dia secukupnyer ) .

hahaha......slain tu aku melalui satu experiences yang sangat berguna . sehinggakan aku btul2 dapat mengetahui yang mana satu ikhlas . jadi pas ni tak patutlah aku memain kan lagi si polan tu sbb dia dah lulus ujian .

to cik farah , Thabita n mek ja ....Tq . miss korang lar . lambat sungguh meeting IIUM yang ke -2 ,2009 ni ek . . aper lagi pulun lar this time project . mana tau IIUM kesayangan kita tu bagi gaji or bonus lebih .

Rasanya tak terlewat lagi nak ucap congrate kat si YANA CUTE tu sbb dia dah bertunang . wah sorang lagi kawan ku dah terikat . aiya manyak sedih wo ...

Tuesday, 17 February 2009

Ong Bak 2 : sapa dah tgk filem ni

http://i284.photobucket.com/albums/ll23/dimsumcinema7/OngBak2.jpg

Ong bak 2 ,This the last film aku tgk stakat ni . at first nak tgk cerita lain , lagipun kawanku ni beria-iya nak tengok cerita ni. . huh geram betul . that time mesti dah set kat kapla yang cerita ni mesti ala ala tomoi . lawan2 banyak . (http://www.ongbak2themovie.com) ni alamat laman web dia kalau korang nak tengok.

kitaorg pun masuk la dalam panggung yang belum gelap tu lagi. phew penuhnyer . ramai couples maybe sbb that place n that time kot . jadi kitaorang duduk kat tepi , seat E15, E16. mak aii . . sebelah aku duk la satu mamat ni . dia datang ngan geng dia . punya lar ramai . kecoh sungguh .

aku pun dalam keadaan bengang sbb kena tgk ongbak 2 tu pun tgk lar wayang dalam keadaan tak tenteram .......starting

hero dia kena larikan diri - terselamat dari kna gigit buaya- kena kutip dek kumpulan perompak -blajar martial art y pelbagai-pastu hampir2 ganti tmpat big boss -dia plak nak setel masalah pribadi- dia pergi lawan raja - big boss = pembunuh keluarga -pastu mati hero- THE END.

korang bayang kan lar .....hero mati, apa lagii kawan aku kna gelak secukupnya . punya lar real lawan ceriter tu . . lawan gajah lar , buaya lar , tamat blajar martial art , haish memacam lagilar . tapi mati juga akhirnya . yang bestnyer cerite tu end of the story dia ada plak semacam comment untuk hero ..sebenarnya peribahasa yang bagus elok untuk hero ialah ....bersatu kita teguh bercerai kita roboh. .

haish memang tak logik langsung . yang dia pergi serbu tempat musuh sorang2 tu kenapa..raja punya pengawal mesti terer2 kan . ini dia sorang jer , dia ingat dia terer la setelah ditilik oleh pak nujum yang kata dia kalau pegang senjata tiada sapa boleh kalahkan dia . huh . kan dah cakap jangan percaya nujum . agaknyer dia rasa dia dah kuat sangat kot sbb dia boleh kalahkan raja gajah tu, tapi kan gajah tu x berakal . lagipun kalau dia x ikut sangat perasaan dia maybe dia boleh berganding bahu dgn big boss dia kalahkan raja jahat.

banyak pengajaran yanb boleh kutip . iaitu pentingnyer perancangan yang teliti lagi2 bab membalas dendam yang melibatkan nyawa ni. pentingnya juga buat keputusan dalam keadaan tenang , jangan mudah melatah , jangan putus asa . lagi satu jangan estime tinggi sangat , takut kita yang kecewa .

korang tau , kawan aku tu teruk kena gelak ngan aku , sampai aku kata kalau kat india ni , mesti bakar panggung lar punya ... hahahahha